de maandelijkse

Online Vragensessie

Stel al je vragen over je huisdier laagdrempelig aan een ervaren dierenarts
in groepsverband.

Wat wil jij weten over je huisdier?

Elke maand organiseer ik online vragensessies in groepsverband. Hierbij kunnen baasjes laagdrempelig al hun vragen stellen aan mij. Je kunt mij alles vragen over zaken, zoals medische aandoeningen, voeding, een gezond gewicht, veilige snacks, gedrag of andere zaken omtrent de gezondheid van je hond, kat, konijn of cavia.

ACTIE:  Eénmalig GRATIS deelname aan een Online Vragensessie (t.w.v. €35.00) zonder verdere enige verplichtingen. Wees er snel bij want er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar. Max. 1x per persoon.

-> Vraag alles vanuit Huis

-> Antwoorden van een echte Dierenarts

-> Leer meer van andere Baasjes

7+ jaar

ervaring

8.000+

tevreden klanten

1.000+

second opinions

25+

diploma’s
certificaten

online diensten

Afspraak maken

ACTIEDAGEN:  Maandag om 20:00 op: 22 April, 27 Mei en 17 Juni. Wees er snel bij want vol = vol.

Kies je product

afspraak maken online vragensessie

1. Plan een afspraak

Plan een afspraak in bij een van mijn online vragensessies.

2. Stuur je vragen

Vul bij opmerkingenveld je vraag of vragen toe.

3. Start vragensessie

Doe mee met de vragensessie en krijg antwoord op je vragen.

4. Geef ons je Like

Ben je tevreden, volg ons en geef ons een Like.

voordelen

Online Vragensessies

Heb jij ook regelmatig alledaagse vragen over je huisdier? Bijvoorbeeld of het enorme haarverlies normaal is of vraag jij je af of je huisdier een gezond gewicht heeft? Wil je meer weten over waarom je hond blijft trekken aan de riem en wil je graag tips om dit op te lossen? Dan ben jij echt niet de enige! Er zijn namelijk ruim 2.5 miljoen huisdieren in Nederland, waarvan de baasjes dagelijkse worstelen met vragen over de gezondheid, leefomgeving of het gedrag van hun huisdier.

1. Geen vraag is te gek

Je kunt direct al je vragen aan mij stellen op een laagdrempelige manier. Gewoon vanuit je eigen huis. Ik geef je persoonlijk antwoord op al jouw vragen die je hebt over je huisdier. Geen enkele vraag is te gek voor mij. Voor mij is het belangrijk dat je een antwoord krijgt waar je verder mee komt en mee geholpen bent….  en dat alles is gebaseerd mijn medische ervaring als dierenarts. Zo weet je zeker dat de informatie die jij toepast ook betrouwbaar is, waardoor jij je huisdier de beste zorg geeft die hij/zij verdiend!

2. Medische achtergrond

Het antwoord vragen door een bezoek aan een dierenartsenpraktijk voelt mogelijk als een te hoge drempel en gaat veelal gepaard met de nodige kosten. Daarnaast is op internet een wirwar aan informatie te vinden, waarvan bepaalde adviezen niet verstandig zijn om toe te passen. Deze kunnen soms zelfs schadelijk zijn voor je huisdier! En dat is wel het allerlaatste wat we willen. Daarom zorgen we bij de ‘Online Vragensessies’ ervoor dat alle informatie wordt gegeven vanuit een medische achtergrond van een echte dierenarts. Zo hoef je niet langer te twijfelen over de tegenstrijdigheden op internet en pas jij de juiste informatie toe. 

3. Leer andere baasjes kennen

Je leert ook superveel van de vragen van andere baasjes. Er komen altijd wel vragen voorbij die ook op jouw huisdier van toepassing is. Hierdoor wordt de kennis over jouw huisdier steeds breder. Met z’n allen maken we er een hele leerzame sessie van, die naast leerzaam ook heel gezellig is. Je komt in contact met andere enthousiaste baasjes, waar soms leuke contacten uit voortkomen.

voordelen

Online Vragensessies

Heb jij ook regelmatig alledaagse vragen over je hond of kat? Bijvoorbeeld of het enorme haarverlies normaal is? Of dat het gewicht van je huisdier goed is? Waarom je hond blijft trekken aan de riem? Dan ben jij echt niet de enige! Er zijn namelijk ruim 2.5 miljoen huisdieren in Nederland, waarvan de baasjes dagelijkse worstelen met vragen over de gezondheid, leefomgeving of het gedrag van hun huisdier.

1. Geen vraag is te gek

Je kunt direct al je vragen aan mij stellen op een laagdrempelige manier. Gewoon vanuit je eigen huis. Ik geef je persoonlijk antwoord op al jouw vragen die je hebt over je huisdier. Geen enkele vraag is te gek voor mij. Belangrijk voor mij is dat je een antwoord krijgt waar je verder mee komt en mee geholpen bent….  en dat alles is gebaseerd mijn medische ervaring als dierenarts. Zo weet je zeker dat de informatie ook betrouwbaar is en gemakkelijk is toe te passen voor jouw huisdier. 

 

2. Medische achtergrond

Het antwoord vragen door een bezoek aan een dierenartsenpraktijk voelt mogelijk als een te hoge drempel en gaat daarnaast gepaard met de nodige kosten. Op internet is er een wirwar aan antwoorden te vinden die soms helemaal niet juist zijn. Of soms zelfs schadelijk kunnen zijn voor je huisdier! En dat is wel het allerlaatste wat je wilt. Daarom zorgen we bij de ‘Online Vragensessies’ ervoor dat alle informatie wordt gegeven vanuit een medische achtergrond van een echte online dierenarts. Zo hoef je niet langer te twijfelen over de tegenstrijdigheden op internet.

3. Leer andere baasjes kennen

Je leert ook superveel van de vragen van andere baasjes. Er komen altijd wel vragen voorbij die ook van toepassing op jouw hond of kat of konijn kunnen zijn. Hierdoor wordt de kennis over jouw huisdier steeds breder. Met z’n allen maken we er een hele leerzame sessie van, die naast leerzaam ook heel gezellig is. Je komt in contact met andere enthousiaste baasjes waar soms leuke contacten uit voortkomen.

4. Niet tevreden = Geld terug

Ik ben er zeker van dat de online vragensessies jou en je hond verder gaan helpen en veel onzekerheid bij je weg kunnen nemen, Daarom heb ik een ‘Niet tevreden = Geld terug garantie’ op elk ‘Online vragensessie pakket’. Op deze manier weet je zeker dat de online vragensessies waardevol voor je gaan zijn en je verder zullen helpen. Een  kans om  niet zomaar voorbij te laten gaan!

pak je agenda

Doe gezellig mee!

Bij de online vragensessies kan je laagdrempelig al jouw vragen stellen over je geliefde huisdier. Pak je agenda en doe met de eerstvolgende vragensessie en stel al je vragen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen over de vragensessies. Mocht je vraag hier niet bij staan, dan kan je altijd via het contactformulier een bericht aan ons sturen.

Zijn de vragensessies voor elke huisdiereigenaar geschikt?

Jazeker! Iedereen is welkom. Er worden vragen behandeld voor elk type huisdier van hond tot cavia.

Mag ik zoveel vragen als ik maar wil?

In principe wel. Er zullen ook andere baasjes met vragen zijn en de tijd is helaas beperkt. Als het heel druk is zal er dan ook een selectie gemaakt worden van de vragen die behandeld zullen worden tijdens de online vragensessie. Mocht je veel vragen hebben die echt betrekking hebben op bijvoorbeeld de medische gezondheid van jouw huidier? Dan is het verstandig om een online consult in te plannen. Dan kan ik gerichter ingaan op al jouw specifieke vragen. 

Mag ik andere mensen uitnodigen?

Ja, dat mag. Ik vind het superleuk als een enthousiastie groep baasjes zich verzameld om meer te leren over de gezondheid van hun huisdier. In mijn ogen is dat het recept voor een leerzame en gezellige sessie. 

Zijn de online vragensessies écht GRATIS met een voucher code?

Jazeker. Er zijn geen verborgen kosten of verplichtingen verbonden aan het meedoen aan de online vragensessies. Tijdens het beantwoorden van de vragen zal eerlijk gekeken worden of er wellicht een product of dienst past bij een  vraag waarbij het belang van het huisdier voorop wordt gesteld. De advisering is altijd vrijwillig en zal nooit worden opgelegd.

Hoe meld ik me aan voor de online vragensessie?
garantie

Niet tevreden?

Ik vind het belangrijk dat deze Online Vragensessies waarde toevoegen aan het leven van jouw huisdier. Momenteel biedt ik deze dienst eenmalig gratis aan (t.w.v. 35 euro), omdat ik de gezondheid van jouw huisdier voorop zet. Na de eerste vragensessie kun je nog steeds aansluiten, maar dan is deze dienst niet meer gratis. Maar mocht je toch niet tevreden zijn? Dan hoor ik dit graag in een persoonlijke email (info@huisdierenacademy.nl). Ook positieve feedback is meer dan welkom.