online consult met de dierenarts

Vraag maar Raak

Met behulp van online spreekuren, gemakkelijk via de telefoon, Whatsapp of een Video Call heb ik al vele baasjes en dieren succesvol mogen helpen. Graag wil ik jou verder helpen met al je vragen over jouw huisdier.

Betrouwbaar

Wietske is al jaren een professionele dierenarts met veel ervaring over de gezondheid van honden, katten en konijnen. 

Bespaar

Omdat ik geen praktijkruimte en personeel in dienst heb, kan ik mijn diensten scherper aanbieden.

Laagdrempelig

Geen stress voor je huisdier, flexibele tijden en gewoon lekker vanaf je eigen bank 🙂

7+ jaar

ervaring

8.000+

tevreden klanten

1.000+

second opinions

25+

diploma’s & certificaten

online consult

Afspraak maken

Kies hieronder jouw dienst

uitleg

Online Consulten

Los Videoconsult

met de online dierenarts

Populair

€49

per consult (30 min)

✔ 1 consult van 30 minuten

✔ medisch advies op maat 

✔ laagdrempelig, betrouwbaar en praktisch advies

✔ second opinion of advies bij de aanschaf van een huisdier is ook mogelijk

✔ alle onderwerpen zijn bespreekbaar

✔ anoniem indien gewenst

 

Pakket Videoconsulten

met de online dierenarts

Meest Gekozen (4 + 1 consult gratis)

€245 €199

tijdelijke actie (4 + 1 consult gratis)

✔ krijg 4 consulten + 1 consult GRATIS.

✔ stel al je vragen aan de gediplomeerde dierenarts

✔ laagdrempelig, betrouwbaar en praktisch advies

✔ kies voordelig en maak gebruik van het combi-pakket. Ideaal bij chronische zorg of voor advies bij je eerste huisdier.

✔ plan je eerste consult en ontvang 4 tegoedbonnen voor de andere consulten.

 

Waarvoor kun je een afspraak inplannen?

Aandoeningen van de huid, maag, darmen, gebit, ogen, hart, longen Aandoeningen van het bewegingsapparaat Advies bij aanschaf van een huisdier Voeding- en dieetadvies Advies bij chronische ziekte Advies over gedrag Advies over operaties Second opinion

Hoe werkt het?

Zo makkelijk doe je mee

STAP 1
Kies je dag & tijdstip

Na de aanvraag voor een consult opent een nieuwe pagina waarbij je voor verschillende dagen kunt kiezen. Aangezien veel mensen overdag moeten werken, zijn er extra veel plekken beschikbaar in de avonduren. Kies vervolgens het tijdstip dat voor jou goed uitkomt.

STAP 2
Gegevens huisdier

Op het aanmeldformulier kun je aangeven waarover je advies wilt tijdens het consult. Denk hierbij aan het ras, de leeftijd, chronische medicatie en eventuele ziektegeschiedenis van jouw huisdier. Zo kan ik beter advies op maat geven, zodat jij en je huisdier goed geholpen worden.

STAP 3
Betaal veilig online

Betaal veilig online met behulp van  iDEAL om jouw reservering direct te bevestigen. 

STAP 4
Video Call

Via telefoon, Whatsapp of wat jij fijn vindt, neem ik op het gewenste tijdstip contact op. Ik neem uitgebreid de tijd om allerlei vragen te beantwoorden. Geen vraag is te gek, dus schroom niet om alles bespreekbaar te maken.

Voordelen

Waarom een Online Consult?

Heb jij ook regelmatig alledaagse vragen over je hond, kat of konijn? Vraag jij je af of het enorme haarverlies normaal is of wil je advies op maat over het gewicht van je huisdier? Je bent niet de enige met dit soort vragen! Er zijn namelijk ruim 1.9 miljoen honden en 2.6 miljoen katten in Nederland, waarvan de baasjes dagelijkse worstelen met vragen over de gezondheid, voeding of het gedrag. Bij de Huisdieren Academy krijg jij gegarandeerd praktisch, betrouwbaar en betaalbaar advies op maat!

1. Geen vraag is te gek

Je kunt direct al je vragen aan mij stellen op een laagdrempelige manier. Gewoon vanuit je eigen huis. Ik geef je persoonlijk antwoord op al jouw vragen die je hebt over je hond, kat of konijn. Geen enkele vraag is te gek voor mij. Het is voor mij belangrijk dat je een  antwoord krijgt waar je verder mee komt en mee geholpen bent….  en dat alles is gebaseerd mijn medische ervaring als dierenarts. Zo weet je zeker dat de informatie ook betrouwbaar is en jij je huisdier de beste zorg geeft die hij/zij verdiend!

2. Medische achtergrond

Het antwoord van een dierenarts door een bezoek aan een dierenartsenpraktijk voelt mogelijk als een te hoge drempel en gaat gepaard met de nodige kosten. Daarnaast is op internet een wirwar aan informatie te vinden, waarbij niet alle adviezen verstandig zijn om op te volgen. Sommige adviezen kunnen namelijk zelfs schadelijk voor je huisdier zijn.  En dat is wel het allerlaatste wat je wilt voor je trouwe huisdier. Daarom zorgen we ervoor dat alle informatie wordt gegeven vanuit een medische achtergrond van een echte dierenarts. Zo hoef je niet langer te twijfelen over de tegenstrijdigheden op internet en weet jij zeter dat jij jouw huisdier deze beste zorg geeft. 

3. Leer andere baasjes kennen

Bij de online Vragensessies leer je ook superveel van de vragen van andere baasjes. Er komen altijd wel vragen voorbij die ook van toepassing zijn op jouw huisdier. Hierdoor wordt jouw kennis steeds breder en draag je bij aan de beste zorg voor je huisdier. Met z’n allen maken we er een hele leerzame sessie van, die naast leerzaam ook heel gezellig is. 

 

4. Niet tevreden = Geld terug

Ik weet zeker dat ik jou en je huisdier kan helpen met behulp van de online consulten. Vanuit mijn medische ervaring als dierenarts zal ik gebruik maken van de beste informatie. Mocht je helaas toch een andere ervaring hebben, dan hoor ik dit graag via de mail (info@huisdierenacademy.nl). Daaraast heb ik een ‘Niet tevreden = Geld terug garantie’ voor jou. Ben je om welke reden niet tevreden? Meld dit dan binnen 24 uur schriftelijk en krijg jouw geld terug. 

Voordelen

Online Vragensessies

Heb jij ook regelmatig alledaagse vragen over je hond, kat of konijn? Vraag jij je af of het enorme haarverlies normaal is of wil je advies op maat over het gewicht van je huisdier? Je bent niet de enige met dit soort vragen! Er zijn namelijk ruim 1.5 miljoen honden en 2.6 miljoen katten in Nederland, waarvan de baasjes dagelijkse worstelen met vragen over de gezondheid, leefomgeving of het gedrag. Bij de Huisdieren Academy krijg jij gegarandeerd praktisch, betrouwbaar en betaalbaar advies op maat!

1. Geen vraag is te gek

Je kunt direct al je vragen aan mij stellen op een laagdrempelige manier. Gewoon vanuit je eigen huis. Ik geef je persoonlijk antwoord op al jouw vragen die je hebt over je hond of kat. Geen enkele vraag is te gek voor mij. Belangrijk voor mij is dat je een antwoord krijgt waar je verder mee komt en mee geholpen bent….  en dat alles is gebaseerd mijn medische ervaring als dierenarts. Zo weet je zeker dat de informatie ook betrouwbaar is en gemakkelijk is toe te passen voor jouw hond, kat, konijn of welk huisdier dan ook.

 

2. Medische achtergrond

Het antwoord vragen door een bezoek aan een dierenartsenpraktijk voelt mogelijk als een te hoge drempel en gaat daarnaast gepaard met de nodige kosten. Op internet is er een wirwar aan antwoorden te vinden die soms helemaal niet juist zijn of zelfs schadelijk kunnen zijn! En dat is wel het allerlaatste wat je wilt voor je trouwe huisdier. Daarom zorgen we ervoor dat alle informatie wordt gegeven vanuit een medische achtergrond van een echte online dierenarts. Zo hoef je niet langer te twijfelen over de tegenstrijdigheden op internet.

3. Leer andere baasjes kennen

Bij de online Groepsspreekuren leer je ook superveel van de vragen van andere baasjes. Er komen altijd wel vragen voorbij die ook van toepassing op jouw hond of kat kunnen zijn. Hierdoor wordt jouw kennis steeds breder en draag je bij aan de beste zorg voor je huisdier.. Met z’n allen maken we er een hele leerzame sessie van, die naast leerzaam ook heel gezellig is. Je komt in contact met andere enthousiaste baasjes waar soms leuke contacten uit voortkomen.

4. Niet tevreden = Geld terug

Ik ben er zeker van dat de online vragensessies jou en je huisdier verder gaan helpen en veel onzekerheid bij je weg kunnen nemen. Daarom heb ik een ‘Niet tevreden = Geld terug garantie’ voor jou. Ben je om welke reden niet tevreden? Meld dit dan binnen 24 uur schriftelijk. Op deze manier weet je zeker dat de online vragensessies waardevol voor je gaan zijn en je verder zullen helpen. Een kans om  niet zomaar voorbij te laten gaan!

Garantie

Wat anderen zeggen

“Een nieuw intitiatief die helemaal past bij de tijd van nu!”

Review I. Overbeek

Garantie

Test het zelf

Op de Groepsessies en 1 op 1 consulten zit een ‘Niet Tevreden = Geld Terug’ garantie. Ben je na de vragensessie helaas niet tevreden en geef je dit binnen 24 uur na deelname schriftelijk aan? Dan geven wij zonder opgaaf van reden je geld terug.

Steun mee

Goede doelen

Met de opbrengst van de online consulten  help jij mee aan een betere wereld. Mijn droom bestaat uit het inzetten van mijn kennnis voor het verbeteren van het leven van wilde dieren en de natuur. Ik wil mijzelf graag inzetten bij bestaande & nieuwe projecten in het buitenland, zodat alle dieren in de wereld gelukkig & gezond oud kunnen worden. Mocht het zover zijn, dan wil ik hier graag blogs en video’s over maken zodat jij ook mijn avonturen kan volgen. Ik hoop dat we samen op deze manier iets moois kunnen terugdoen voor de wilde dieren in de wereld.

1. Wildlife dieren beschermen en redden in wildlife parken.

2. Behoud van natuur en wilde dieren in Indonesië.

FAQ

Veel gestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen over het 1-op-1 consult. Mocht je vraag hier niet bij staan, dan kan je altijd via de whatsapp button mij een berichtje sturen.

Zijn de 1-op-1 consulten voor elke huisdiereigenaar geschikt?

Jazeker! Iedereen is welkom. Zowel ervaren als onervaren baasjes. De vragen mogen over allerlei onderwerpen gaan: advies over de aanschaf van een pup, medisch advies of vragen over voeding of gedrag van je huisdier.

Wat zijn de voorwaarden van de 'Niet tevreden = Geld terug' garantie?

Ik ben ervan overtuigd dat de 1-op-1 consulten jou en je huisdier gaat helpen. Maar… mocht jij hier toch anders over denken, dan sta ik hier natuurlijk ook voor open. Als het consult voor jou niet waardevol is, krijg jij je geld terug. Meld binnen 24 uur via de mail (info@huisdierenacademy.nl) dat je gebruik wilt maken van deze garantie en dan maken we het in orde voor je.

Wat kan ik verwachten van de inhoud van het consult?

Als eerste analyseer ik de vraag die jij over je huisdier hebt. Ik geef vervolgens praktisch advies, zodat je snel en gemakkelijk weet wat je moet doen. Met mijn jarenlange ervaring als dierenarts heb ik al veel baasjes met succes van advies mogen voorzien. Betrouwbaar, betaalbaar en praktisch zijn mijn kernwoorden en het advies zal dit dan ook zijn.

Hoe meld ik me aan voor een consult?

Aanmelden werkt simpel. Klik op de button: ‘direct afspraak inplannen’. Je komt in de online agenda terecht en kunt hier een geschikt moment kiezen. Geef vervolgens aan waar je graag over wilt praten. Vervolgens krijg je een betaallink voor het consult. Na betaling is je afspraak bevestigd. Op het betreffende moment neemt de dierenarts contact op en vindt het consult via de telefoon of een video call (whatsapp) plaats.